Batteriservice

 

Den beste måten å ta vare på ditt armbåndsur, er å gi uret den servicen det trenger. Urmaker Jermstad har eget serviceverksted og fagutdannede urmakere, med den beste kompetansen for å ta vare på ditt ur.

– Bytter du batteri og pakninger jevnlig bidrar du til å øke urets kvalitet. Vi har utstyr og kompetanse til å bistå deg, forteller Tore Jermstad, daglig leder ved Urmaker Jermstad. Urmaker Jermstad holder til i topp moderne lokaler i Storgata i Molde. I tillegg til salg av en rekke anerkjente merker, har urmakeren eget verksted hvor de gjennomfører service på ulike klokker og armbåndsur. – Du trenger ikke å ha kjøpt din klokke hos oss for å gjennomføre en eventuell service. Vi tar store og små serviceoppdrag, og det meste på eget verksted. Ved behov benytter vi oss av eksterne verksteder som besitter spesialkompetanse på spesielle ur, forteller Jermstad.

– Våre fagutdannede urmakere sikrer at arbeidet med uret blir gjennomført på korrekt måte. Velger du å gjennomføre service på uret ditt hos oss, opprettholder du også urets garantier, påpeker Jermstad.

 
Ditt ur fortjener vår batteriservice
– Ved batteriservice kontrollerer vi batteriet, batterikontakt, tallskive og visere, samt pakninger og vanntetthet. Vi tilbyr også pakningsbytte og lenkerens. Våre urmakere kontrollerer og trykktester over 6000 ur årlig. På den måten bidrar vi til å holde ditt, og mange andres ur vanntett, forteller Jermstad.

Øker levetiden på uret
– Vi har valgt å holde kunnskapsnivået høyt, og har investert i maskiner og verktøy som gjør det mulig å yte den service deg og ditt ur fortjener. Vårt fokus på batteriservice, med tilhørende kontroll av pakninger og urets vanntetthet gir oss travle dager og mange kunder.

– Er uret vanntett til enhver tid vil også levetiden på uret øke. Og ur som fungerer som de skal er det beste for både urmaker og kunde, avslutter Jermstad med et smil. Ta kontakt med Urmaker Jermstad på telefon 71 25 50 57 eller epost urmaker.jermstad@protid.no dersom du har spørsmål, eller ønsker å vite mer om hva vi kan bistå deg med.

 
Tekst: TIBE
Foto: Espen A. Istad