Eneforhandler av MeisterSinger i Norge

Med sine karakteristiske ”single-hand watches” representerer MeisterSinger noe temmelig unikt i sin prisklasse. Urmaker Jermstad er eneste leverandør av det eksklusive merket i Norge.

MeisterSinger leverer særegne klokker, med kun én viser. Merket har i løpet av kort tid satt preg på urbransjen med sine klassiske og stilrene ur. Samtlige klokkemodeller designes i Tyskland, men siden klokkene produseres i Sveits kan de smykke seg med den ettertraktede betegnelsen ”Swiss Made.”

– Jeg besøkte MeisterSinger på deres stand på Baselmessen i Sveits for flere år siden, og merket fanget oppmerksomheten min med en gang, forteller urmaker Tore Jermstad. – Vi er i dag stolt forhandler av urmaker i Norge. Årets store nyhet er dykkeruret, som har fått bred omtale internasjonalt. 


 
Single-hand watches
MeisterSinger er i dag et godt posisjonert merke innenfor sin egen nisje, og har sanket inn flere utmerkelser og designpriser siden lanseringen i 2001. MeisterSinger har med sine en-viser-ur, også kalt single-hand watches, nådd ut til et stadig bredere publikum. De enkle og tidløse klokkene henter inspirasjon fra fortidens solur og klokketårn, samt utformingen av gamle måleinstrumenter. 
Den tyske produsenten bygger mekaniske armbåndsur som oppfyller strenge krav når det gjelder teknologi og design. MeisterSinger lanserte sitt eget urverk for 2 år siden, kalt MS1. Urverket er en estetisk nytelse sett gjennom safirglasset på urets baklokk. 

En tidløs klassiker
MeisterSinger leverer spennende klokker, som med sitt unike og tidløse design skiller seg fra andre ur i samme prisklasse. Produsenten hevder selv at en-viser-urene påvirker oss positivt ved å lese tidene på den enkleste måte.  
Ta kontakt med Urmaker Jermstad på telefon 71 25 50 57 eller epost urmaker.jermstad@protid.no dersom du har spørsmål om MeisterSinger, eller ønsker å vite mer om de unike urene. 

 
Tekst: TIBE
Foto: Espen A. Istad/Produsent