Seiko Astron

Verdens første solardrevne GPS ur. Seiko Astron er det eneste uret i verden som fanger opp alle 39 tidssonene. Med et enkelt trykk justeres tiden til din tidssone, og ved hjelp av sollys trenger du aldri å tenke på batteribytte.

Men den verdensberømte tennisstjernen Novak Djokovic som frontfigur leverer Japanske Seiko en maskulin herrekolleksjon, som kombinerer det elegante med den aller nyeste teknologien. Seiko Astron er urverket for menn som vil han et klassisk armbåndsur av høy kvalitet, med ekstremt avanserte funksjoner.

Et teknisk vidunder 
Seiko Astron ble lansert i 2012, og begrepet ”Astron” er hentet fra navnet på Seikos første quartzklokke fra 1969. Ved hjelp av satellitter fanger Seiko Astron opp din posisjon, og urverket retter seg automatisk til den gjeldende tidssonen, med korrekt tid og dato.

Elegant og maskulin 
Seiko Astron kombinerer urets egenskaper med et robust, og stilrent design. Urene ligger flott på håndleddet og opplevelsen av kvalitet er stor.

Årets Seiko-forhandler  
Urmaker Jermstad er kåret til Årets Seiko-forhandler for tredje år på rad, og er en av få forhandlere av Seiko Astron i Norge. Besøk våre lokaler i Storgata 57 i Molde, eller ta kontakt med Urmaker Jermstad på telefon 71 25 50 57 eller epost urmaker.jermstad@protid.no for mer informasjon om vårt utvalg av Seiko Astron eller kjøp av ur. Se også dagens utvalgte ur på Finn.no her. 

Urmaker Jermstad tilbyr en kostnadsfri faktura som har forfall 30-60 dager etter kjøpet, eller opptil 12 måneders rentefri delbetaling. Med vårt ProCard gjennom Resursbank tilbyr vi gunstig finansiering. Les mer her.