Meistersinger

MeisterSinger

Det elegante urmerket MeisterSinger har i løpet av kort tid satt sitt preg på urbransjen, takket være sine klassiske klokker med stilrent og prisvinnende design. Den tyske produsenten bygger mekaniske armbåndsur som oppfyller strenge krav når det gjelder teknologi og utforming. 

 

MeisterSinger leverer kvalitetsurverk, med én viser til avlesing av tid, også kalt single-hand watches. Samtdlige modeller designes i Tyskland, men produseres i Sveits og kan derfor smykke seg med den ettertraktede betegnelsen ”Swiss Made”.

 

Prisvinnende design
MeisterSinger er i dag et godt posisjonert merke innenfor sin egen nisje, og har sanket inn flere anerkjente utmerkelser og designpriser siden lanseringen i 2001. Produsenten har, med sine unike en-viser-ur, nådd ut til et stadig bredere publikum. De stilrene og tidløse klokkene henter inspirasjon fra fortidens klokketårn og solur, samt utformingen av gamle måleinstrumenter. MeisterSinger hevder selv at urene påvirker oss positivt ved å lese tiden på den enkleste måte.

 

Individuelle serienummer
Hvert eneste produserte urverk får tildelt et individuelt serienummer, for å sikre at din klokke er helt unik. MeisterSinger produserer etter strenge krav til kvalitet og design, som sikrer et godt produkt og lang levetid. Presise sveitsiske urverk, med safirglass, gjerne både foran og på baklokk, samt urkasser og rem eller lenke i flott utførelse.

 

Eksklusiv forhandler
Urmaker Jermstad er landets eneste forhandler av MeisterSinger, og fører et bredt utvalg av ulike modeller. Besøk våre lokaler i Storgata 57 i Molde, eller ta kontakt med Urmaker Jermstad på telefon 71 25 50 57 eller epost urmaker.jermstad@protid.no for mer informasjon om vårt utvalg av MeisterSinger eller kjøp av ur. Se også dagens utvalgte ur på Finn.no her.

 

Urmaker Jermstad tilbyr en kostnadsfri faktura som har forfall 30-60 dager etter kjøpet, eller opptil 12 måneders rentefri delbetaling. Med vårt ProCard gjennom Resursbank tilbyr vi gunstig finansiering. Les mer her.