Med tiden i fokus – i 40 år!

Lang tradisjon
Vi har i år fylt 40 år som urmakerbutikk i Molde sentrum. Min far, Snorre Jermstad, åpnet butikk og verksted i 1978. Nå er vi godt etablert med ny butikk i Outzen Strøket. Her i byens sentrum har vi fokus på egen og bransjens framtid, sier Tore Jermstad, urmaker og daglig leder siden 1992.

Merkevare-fokus
-I vår butikk har vi kjente og tradisjons-rike merkevarer som Seiko og Certina. Butikken har blitt kåret til Norges største Seiko-forhandler de siste 4 årene. Kjente merker som Tag Heuer, Raymond Weil, og det norske urmerket Bruvik har vi stort utvalg av i butikken. Dette er klokker vi med glede presenterer for våre kunder, sier Tore.

Stigende ur-interesse
- Vi opplever større interesse for det personlige armbåndssuret, som markerer en aktiv livsstil. Mange kunder har også klassiske og eldre armbåndsur som de ønsker å ta vare på, og de kommer til oss for service og reparasjon av uret. Protid-kjeden som vi er medlem av, har godt samarbeid om både salg og service. Dette bidrar til å styrke vår kompetanse for å yte best mulig service for våre kunder.

Trender og urmerker
- Nye og trendy urmerker kommer stadig på markedet og vi følger med i tiden. Vi har vært blant de første som har tatt inn merker som Garmin som er markedsleder på Smart-ur Vi har også det meget eksklusive urmerket Grand Seiko med ekstrem fokus på kvalitet og finish. Begge disse urmerkene finnes i vårt store utvalg, og har ubetingede salgsssuksesser, sier Tore

Urmaker for framtiden
- Kunden er viktigst hos oss, og vi ønsker å være tilstede for våre kunder. Vi både selger og reparerer klokker i vår butikk, og drar nytte av personale med lang fartstid og god kompetanse. Vårt verksted er autorisert for reparasjon av mange av urmerkene i urbransjen. - Vi har i både salgs- og serviceprosessen valgt å ha fokus på kvalitet. Vår filosofi går ut på at en god klokke skal tåle et aktivt liv og ha lang levetid, understreker din urmaker Tore Jermstad i Molde sentrum.
Velkommen i butikken og på vår webside www.urmakerjermstad.no