Seiko

 

Seiko

Seiko er et av verdens eldste familieeide klokkemerker og en annerkjent internasjonal merkevare.
Seiko produserer ur av høyeste kvalitet hvor presisjon, pålitelighet og elegant design vektlegges i høyeste grad. 

 

Seiko er en Japansk klokkeprodusent som har vært med på å forme urbansjen siden merket ble etablert i 1881. Seiko har et mål om å alltid være et skritt forran konkurrentene, og oppnår dette ved å ha et innovativt forhold til utviklingen av produktene, samtidig som de opprettholder den gode kvaliteten i sine uverk.

 

 

Bredt modellutvalg Seiko tilbyr et bredt utvalg av ulike armbåndsur, og sørger for at kvalitet og design holder en høy stadard uansett hvilken modell du velger. Produsenten vektlegger pålitelighet og presisjon, noe som kommer tydelig frem ved klokkenes mange teknologiske egenskaper, med blant annet kinetiske urverk og SpringDrive-systemet.

 

 

Kvalitetsbevisst
Seiko eier hele produksjonen av sine egne urverk, fra design til ferdig produkt. Egne fabrikker er satt opp i henhold til Seikos strenge kvalitetskrav, og fabrikkene produserer alle deler som brukes i Seikos urverk. På den måten har Seiko full kontroll på både produksjon og ferdig produkt.

 

 

Årets Seiko-forhandler
Urmaker Jermstad er kåret til Årets Seiko-forhandler i Norge for tredje år på rad. Besøk våre lokaler i Storgata 57 i Molde, eller ta kontakt med Urmaker Jermstad på telefon 71 25 50 57 eller epost urmaker.jermstad@protid.no for mer informasjon om vårt utvalg av Seiko eller kjøp av ur. Se også dagens utvalgte ur på Finn.no her.

 

 

Urmaker Jermstad tilbyr en kostnadsfri faktura som har forfall 30-60 dager etter kjøpet, eller opptil 12 måneders rentefri delbetaling. Med vårt ProCard gjennom Resursbank tilbyr vi gunstig finansiering. Les mer her.