Grand Seiko

Grand Seiko

Grand Seiko er uret deg som verdsetter perfeksjonisme. Urverkene holder en uslåelig kvalitet i alle detaljer, med en gangnøyaktighet på et nivå som tidligere aldri har vært sett i urbransjen. Merket streber etter å produsere ”the ideal watch” og har gjennom årene levert modeller som har posisjonert merket til det nivået de er kjent for i dag.

Japanske Grand Seiko har produsert håndlagde armbåndsur siden 1960. Urverkene viser til eksepsjonell presisjon, og frem til 2010 ble urene solgt eksklusivt på det japanske hjemmemarkedet. Grand Seiko er ganske enkelt Seiko på sitt ypperste, kjent både for sine eksklusive quartzur, og ikke minst sine mekaniske armbåndsur.
 

Håndlagde presisjonsurverk
Som en av få familieeide klokkeprodusenter i verden, med mer enn 130 års erfaring, mestrer Grand Seiko hele urmakerprosessen fra forskning og utvikling av komponentmaterialer - til produksjon, montering, justering og inspeksjon. Merket fastholder sin posisjon som in-house produsent, og utvikler alle deler til sine egne ur.
 

Tidløst design
Grand Seiko ble skapt med formål om å bygge ur av aller høyeste kvalitet, og urene har på flere måter satt en ny standard for bransjen, med en gangnøyaktighet som tidligere aldri har vært sett. Grand Seiko er det optimale uret for deg som har sansen for detaljer, kvalitet og tidløst design.
 

Årets Seiko-forhandler  
Urmaker Jermstad er kåret til Årets Seiko-forhandler for tredje år på rad, og er en av få forhandlere av Seiko Astron i Norge. Besøk våre lokaler i Storgata 57 i Molde, eller ta kontakt med Urmaker Jermstad på telefon 71 25 50 57 eller epost urmaker.jermstad@protid.no for mer informasjon om vårt utvalg av Seiko Astron eller kjøp av ur. Se også dagens utvalgte ur på Finn.no her.


Urmaker Jermstad tilbyr en kostnadsfri faktura som har forfall 30-60 dager etter kjøpet, eller opptil 12 måneders rentefri delbetaling. Med vårt ProCard gjennom Resursbank tilbyr vi gunstig finansiering. Les mer her.